Η εταιρία μας

Η VIDEOPRESS S.A. ιδρύθηκε το 1987, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες, για ποιοτικό υποτιτλισμό στο χώρο του video αλλά και της νέας για την εποχή ιδιωτικής τηλεόρασης.
Έκτοτε, δραστηριοποιείται με συνέπεια στο χώρο αυτό, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες, παρακολουθώντας στενά τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και ενσωματώνοντας τις, στις απαιτήσεις κάθε δουλειάς Hi–Definition υποτιτλισμού και Mastering Digital Cinema.
Πέρα από την τεχνολογική κατάρτιση των εργαζομένων και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, η εταιρεία διαθέτει έμπειρους μεταφραστές πανεπιστημιακής μόρφωσης που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα γλωσσών και δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στο χώρο.
Κάποιοι δε, κατέχουν και μεταπτυχιακό δίπλωμα με εξειδίκευση στην οπτικοακουστική μετάφραση.
Στον χώρο της κινηματογραφικής διανομής η VIDEOPRESS κυριαρχεί σε ολόκληρο σχεδόν το τοπίο. Με δυναμικές συνεργασίες εξυπηρετεί τους παρακάτω διανομείς:
TANWEER, VILLAGE, FEELGOOD, ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜΣ, CINOBO, WARNER BROTHERS, SUMMER CLASSICS, AMA FILMS, ROSEBUD 21, FILMTRADE, DANAOS, ONE FROM THE HEART, ΚΛΠ.
Η παρουσία της VIDEOPRESS σε όλα τα διεθνή και Ελληνικά φεστιβάλ είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Ταινίες που έχουν επεξεργαστεί από την εταιρία μας έχουν λάβει μέρος:
Oscar Academy awards, Cannes Film Festival, Berlin Film Festival, Biennale, Venice Film Festival, Toronto Film Festival, Sundance, και πολλά άλλα.
Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε, σχεδόν με όλα τα φεστιβάλ.
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Γαλλικό Ινστιτούτο, Ινστιτούτο Θερβάντες, Νύχτες πρεμιέρας, Φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου, Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, DOC Festival, και άλλα…
Στον χώρο της τηλεόρασης η VIDEOPRESS έχει συνεργαστεί με όλα τα κανάλια. Κρατικά & Ιδιωτικά.
Οι πιo πρόσφατες συνεργασίες μας είναι:
Κανάλι της Βουλής (Από το 2010 μέχρι και σήμερα.), EΡT, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, NOVA, COSMOTE TV, ΜEGA CHANNEL, OPEN TV,  ANT1,  MACEDONIA, E TV, ΣΙΓΜΑ ΤV (ΚΥΠΡΟΣ)
Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης αλλά και η άριστη ποιότητα  είναι πρωταρχικός σκοπός μας. Συνεργασίες που με τις απαιτήσεις τους υπογραμμίζουν τις δυνατότητες της VideoPress είναι:
National Geographic.
History  Channel.
Discovery Channel.

Με τιμή,
Γιώργος Καλλιπέτης.